Collectebonnen en Doneren

Onze wijkgemeente leeft van de giften, meestal van onze (oud)leden. Het geld dat we krijgen gebruiken we om een gebouw te huren, een voorganger te betalen en op allerlei manieren te werken aan de groei van geloof en liefde in onze gemeente en in Krispijn. We vinden het belangrijk dat het niet teveel over geld gaat en dat wat we doen voor iedereen toegankelijk is. U zult nooit een kerkdienst tegenkomen waar we toegang voor vragen en nooit een scheve blik krijgen als u niets geeft. We weten normaal gesproken niet eens van elkaar wie wat geeft en dat houden we graag zo. Dat neemt niet weg dat er aan het einde van de maand (en het jaar) wel geld nodig is om te kunnen doen wat we doen. Als u daar een steentje aan bij wilt dragen: heel graag! U kunt uw gift geven zonder toelichting of de gift specifiek voor een bepaald doel schenken, dan zien we graag dat u dat bij uw gift vermeld.

Het rekeningnummer van onze wijkgemeente (de ”wijkkas”) is: NL98 INGB 0000 530 980 (t.n.v. penningmeester Hervormde wijkgemeente Krispijn te Dordrecht).

Onze wijkgemeente is onderdeel van de Hervormde gemeente te Dordrecht en beschikt hierdoor over een ANBI verklaring . Hierdoor zijn giften aftrekbaar.

Online collectebonnen bestellen?
Collectebonnen kunnen online besteld worden en met iDEAL betaald. Ze worden gratis thuisbezorg. Online collectebonnen bestellen